应届生求职网小程序

[面试] 申请项目GB-SH,VI 完成,回馈论坛攒人品。

项目经理

[此帖已被设为精华]
VI,共五道题,和论坛里大家碰到的一样,我的顺序如下:

1)Describe why you are interested in applying the position or department as you indicated through the application?

2)  How do you deal with failure?
3)  Imagine that you have been told a piece of work you completed contains an error. What would you do next?
4)  How do you typically working with complex information or data?
5)  Think of something you do or see every day. how could you improve the way you currently do this?

然后回顾一下性格测试和OT,性格测试全部是论坛中有的。我的OT逻辑部分全是原题,数理部分原题大概90%左右,新题中有题库完全没出现的,也有换了图表换了数字和问题的,论坛的资料足够用了,谢谢前辈们总结分享。

从网申到OT到VI,每一步都是做了通过后秒发下一步邀请。

+10

项目经理

真是太难取名字了 发表于 2019-10-27 17:18
请问楼主有收到下一步的通知吗?

还没有
+10

项目经理

Hanhan6666666 发表于 2019-10-29 12:09
和楼主差不多同一时间做的,请问楼主有后续消息吗?

还没,等待中...
+10