应届生求职网小程序

[笔试] 德勤2022秋招测评

中层管理

[此帖已被设为精华]
第一次发帖,先贴一下背景,上海xxxx大学,金融学,在四大有一段实习,某银行一段实习,后来因为有喜欢的东西曾在某鹅大厂实习过,因为一些问题上的东西,本人无法苟同又转回来了
今年秋招投了四大,德勤和春招时候一样,只要投递就给测评和vi的 ,昨天刚做完,还是shl和vi,vi就是s+m,真题我贴在这里了,反正不要钱就当做攒人品值了

1_Describe a time when you found it difficult to work with a teammate.
①What made it difficult?
②What attempts did you make to deal with the difficult situation?
③What challenges did you face during the process?
④What was the end result?

2_Describe a time when you made a mistake or when you did not apply the necessary effort in a task or project.
①What feedback did you receive?
② How did you change your approach as a result of this feedback?

3_Describe a  time  in your work or studies  when you experienced stress .
what about the  situation gave you stress?
How did you deal with it?
+117

中层管理

LLISAAA 发表于 2021-8-5 18:42
楼主我也是上海xxxx大学的

一起加油啊
+11

中层管理

野狼职谈,你自己搜索就好,直接放出来不合适
+11

中层管理

给大家编辑一下,这是我朋友上周遇见的:
Describe a  time  in your work or studies  when you experienced stress .
what about the  situation gave you stress?
How did you deal with it?

+13

中层管理

Tiana100100100 发表于 2021-8-8 18:39
感谢分享~请问楼主分享的两题VI是你最近测到的吗?第一题那个和之前看到的stress那题的表述好像不大一样哎
...

你抽到的是几道题?我多添加了一道,你看一下
+10

中层管理

Tiana100100100 发表于 2021-8-8 17:03
祝顺利!
请问VI是每道题讲一分钟吗?

m+s就是一题一分钟
+10

中层管理

在8楼
+10

中层管理

已经回答了
+10

中层管理

麻溜儿给我鱼干儿 发表于 2021-8-16 14:39
您好,请问您的Vi总时长是15分钟的嘛

恩,因为除了MS还有一个练习题
+11

中层管理

ydhsad 发表于 2021-8-25 01:24
请问楼主收到面试邀请了吗 今年的case是不是跟去年一样啊? 咨询和审计的case一样吗?

恩,我都面试结束了,对的
+10

中层管理

细挑蓝希瑞5327 发表于 2021-8-30 00:03
请问VI要在限时前submit吗? 还是超时会自动submit的,谢谢!

限时前提交,你好好的看一下邮件
+12